Erica: 0591-302146 info@alufox.nl

serres

Verleng de zomer en vergroot uw leefomgeving! Met een serre van Alufox geniet u niet alleen langer van de zon en de zomer, u vergroot bovendien letterlijk uw woongenot. Een serre geeft veel extra licht en een gevoel van ruimte.

Ontwerp
Alufox bouwt serres van aluminium, kunststof of hout, modern en klassiek. Wij vinden het belangrijk dat het ontwerp van de serre perfect aansluit bij het ontwerp van uw woning. Een goede voorbereiding is heel belangrijk. Onze adviseurs adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend is dit een vrijblijvend advies. Laat u inspireren door onze showmodellen en kom kijken in onze showroom.

Vergunning
In een aantal gemeentes is het verplicht om een bouwvergunning aan te vragen voor een serre. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Onze ervaring gebruiken wij om de vergunning zo snel mogelijk rond te krijgen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een prachtige serre.

Serre lessenaarsdak

Het meest gekozen ontwerp is het Lessenaars model. Schuin aflopend naar uw tuin. Compleet geissoleerd; Het glazen dak, de wanden, uw deuren en natuurlijk ook de fundering. Leverbaar in vrijwel elke ralkleur,  met een schuifpui, terrasdeuren of draaikiepramen. De serre wordt altijd exact op maat geproduceerd. Zowel in de lengte als in de breedte. Wenst u een overstek? geen enkel probleem.
Uw wens, ons werk

Custom Made

Zoveel wensen, zoveel ontwerpen. Wilt u iets aparts, niet standaard? Dat kan.
Een achthoekige serre, een afgeronde serre, een puntdak, aparte maatvoering. Moderne uitstraling, klassieke uitstraling, soort engels theehuis, een loungeachtige serre, Wat wilt u?

Wij hebben de afgelopen jaren al vele aparte serres mogen bouwen. Vrijwel niks klinkt ons vreemd in de oren.
Wat is uw wens, het is ons werk!

Voor uw eigen inspiratie….

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

wat is uw wens?

Naam
Woonplaats
Telefoon
Email
Uw Vraag (Duidelijk omschrijven)

Pin It on Pinterest

Share This