0591-302146 info@alufox.nl

Kunststof of Aluminium Kozijnen

Vergeleken met andere materialen bieden kunststof en aluminium veel voordelen. Deze kozijnen zijn onderhoudsarm, duurzaam, energiebesparend, milieuvriendelijk en voordelig. Daarnaast zijn ze door het verbeterde en geavanceerde productieproces in elke bouwstijl toepasbaar.

Kunststof of aluminium kozijnen van Alufox
Onze kozijnen zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige Alufox-profielen. De constructie en materialen zijn sterk isolerend, waardoor direct een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot worden bereikt. Alufox-profielen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en houtdesigns.

Voor passief wonen bent u bij Alufox ook aan het juiste adres

Een passief gebouw is extreem geïsoleerd. Daardoor is er vrijwel geen verschil tussen de oppervlaktetemperatuur van de wanden en de binnenlucht en dat ervaren we als comfortabel.

Bovendien is de oppervlaktetemperatuur gelijkmatig, omdat de ramen extra goed geïsoleerd zijn met triple glas. Mensen ervaren ook deze “symmetrische temperatuurverdeling” als aangenaam en comfortabel.

Een passief gebouw is bovendien geheel tochtvrij. Zorgvuldige uitvoering van de details moet naadloos aansluiten van de bouwkundige componenten verzekeren.

Een passief gebouw zal vrijwel altijd beschikken over balansventilatie met warmteterugwinning. Dat betekent dat in het koude seizoen de frisse buitenlucht bijna op kamertemperatuur binnenkomt zonder de kouval die we kennen van ouderwetse roosters boven het raam.
Ook dit ervaren we als een sterke comfortverbetering.

Meer inspiratie nodig?

Kom inspiratie op doen in onze showroom of neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren

Pin It on Pinterest

Share This