Erica: 0591-302146 info@alufox.nl

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en uitstralingen.  Wij  hebben in ons leveringsprogramma het traditionele “vlakke kozijn”, een diepteliggend profiel en het nieuwste van het nieuwste, het kunststof blokprofiel voorzien van houtlookverbinding. Alle kozijnen zijn staal versterkt met een zeer hoge isolatiewaarde.
Ook de binnenafwerking wordt niet vergeten, modern of klassiek.
Uw wens ons werk.

Tevens hebben wij een groot assortiment rolluiken, screens , en binnenzonwering, toegepast op de kunststof kozijnen

Binnenzonwering

Op het gebied van binnenzonwering, ook wel raambekleding genoemd, zijn er talloze mogelijkheden. Naast de functionaliteit heeft het een decoratieve functie. Met talloze designs en talloze mogelijkheden. Onze jalouzieen, lamellen, rol-, pliche- en vouwgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de draaikiepsystemen van de aluminium kozijnen.
In onze showrooms hebben wij vele voorbeelden van de diverse soorten binnenzonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering, in alle soorten, modellen,  kleuren en maten. Rolluiken, uitvalschermen, screens, markiezen, terrasschermen. Voor uw woning, uw veranda of serre. Elektrisch met somfy motoren of handmatig. Uw wens, ons werk.
In onze showrooms in Erica of Zwolle zijn er vele mogelijkheden te zien

Horren

Inzethorren voor uw draaikiepramen, Horren speciaal ontwikkeld voor uw (hef)schuifpui. Horren voor uitzetramen. Custommade horren voor aparte projecten. De horren zijn leverbaar in vele formaten en kleuren. Kortom uw wens, ons werk

Nog meer inspiratie opdoen?

  • Onderhoudsarm
  • Diverse esthetische uitstralingen
  • Houtnerf en houtlookverbinding
  • Topkwaliteit voor de beste prijzen

Laat u vrijblijvend informeren door een van onze medewerkers bij u thuis of neem een kijkje in de showrooms waar de glasschuifwanden staan opgesteld.

 

Naam
Woonplaats
Telefoon
Email
Uw Vraag (Duidelijk omschrijven)

Pin It on Pinterest

Share This