Erica: 0591-302146 info@alufox.nl

Kozijnen Aluminium

Rank en Slank, robuust of nostalgisch, modern of steellook achtig en ook architectonisch verantwoord? Het antwoord; aluminium kozijnen. Vele mogelijkheden en profielen, uw wens ons werk.
Aluminium kozijnen zijn zelfs leverbaar in de kleur zwart (ral 9005) en ook in elke andere ralkleur.  Deze kozijnen kunnen we constructief toepassen om zo zeer grote glasgevels te kunnen maken.
Aluminium kozijnen zijn tegenwoordig zeer goed isoleren en kunnen zelfs worden toegepast in een passief gebouwde woning.

Binnenzonwering

Op het gebied van binnenzonwering, ook wel raambekleding genoemd,  zijn er talloze mogelijkheden.Naast de functionaliteit heeft het een decoratieve functie. Met talloze designs en talloze mogelijkheden. Onze jalouzieen, lamellen, rol-, pliche- en vouwgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de draaikiepsystemen van de aluminium kozijnen.
In onze showrooms hebben wij vele voorbeelden van de diverse soorten binnenzonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering, in alle soorten, modellen,  kleuren en maten. Rolluiken, uitvalschermen, screens, markiezen, terrasschermen. Voor uw woning, uw veranda of serre. Elektrisch met somfy motoren of handmatig. Uw wens, ons werk.
In onze showrooms in Erica of Zwolle zijn er vele mogelijkheden te zien

Horren

Inzethorren voor uw draaikiepramen, Horren speciaal ontwikkeld voor uw (hef)schuifpui. Horren voor uitzetramen. Custommade horren voor aparte projecten. De horren zijn leverbaar in vele formaten en kleuren. Kortom uw wens, ons werk

Nog meer inspiratie opdoen?

  • Passend bij elke woning
  • Hoge mate van isolatie
  • Onderhoudsarm
  • Kleur keuze vrijheid
  • Constructief toepasbaar

Laat u vrijblijvend informeren bij u thuis of kom kozijnen inspiratie opdoen in onze showroom in Erica of in Zwolle

 

Naam
Woonplaats
Telefoon
Email
Uw Vraag (Duidelijk omschrijven)

Pin It on Pinterest

Share This